Vakmensen

Het overhemd van - cees n co - is in samenwerking met Hendry Perdon en Edu Martens van atelier EL TALLER uit Amsterdam ontwikkeld. Een proces waarin ik  voortdurend kon terugvallen op hun jarenlange ervaring als Meester coupeur. Dit is mede de reden dat ik al jaren met hen samenwerk bij het maken van kostuums voor theater, opera en film.

In mijn zoektocht naar een producent, die met dezelfde gedrevenheid als ik de schouders onder dit project wilde zetten, ben ik door een bevriende relatie in de textiel geïntroduceerd bij een sympathiek en degelijk familiebedrijf in Mumbai. Zij hebben ons in de eerste twee jaar zeer goed geholpen met het verder ontwikkelen en productie klaarmaken van het shirt.

Maar om met -cees n co- te kunnen groeien en om dichter op het productieproces te kunnen zitten, zijn we op zoek gegaan naar een producent binnen Europa. We zijn terecht gekomen bij het mooie bedrijf RCC premium shirtmakers in Porto, Portugal. Zij produceren shirts voor meerdere topmerken en ook -cees n co- is bij hen in hele goede handen. We laten in Porto ook de stof special voor ons maken bij Grupo Somelos. Zo hebben we een nog veel directer en transparanter contact met onze leveranciers.

Een ander belangrijk voordeel is dat zij erg meedenken in onze bedrijfsvoering door onder andere voor ons de juiste hoeveelheden stof, die speciaal voor de overhemden van -cees n co- geweven wordt, op voorraad te houden. En zij zijn in staat om voor ons bijzondere maten handmatig te produceren. De levertijd van deze op maat gemaakte overhemden is slechts 4 weken.

20160120_164833
20160120_165029 kopie
20160120_165055 kopie
20160120_165410 kopie