Statiegeld

edition-nummer-02
Het begrip duurzaam is voor cees n co geen loze kreet maar een oprecht streven. Zo kijken we niet alleen naar grondstoffen maar zijn ook levensduur van kleding en de mogelijkheden voor hergebruik van kleding groot belang. Daarom kunt u -als u dan toch afscheid neemt van het overhemd- dit weer bij ons inleveren en ontvangt u 15 euro statiegeld retour.Bij overhemden die nog geschikt zijn voor de tweedehandsmarkt verwijderen wij alleen de labels. Als het overhemd geen tweede leven gegund is, worden niet alleen de labels maar ook de knopen verwijderd en kan uw shirt verwerkt worden als grondstof voor nieuwe producten.

 

Laten we zo min mogelijk weggooien en zo veel mogelijk hergebruiken

De Statiegeld procedure

Als u het – cees n co – overhemd weer bij cees n co inlevert ontvangt u, ongeacht de staat van het overhemd, 15 euro statiegeld retour. De enige voorwaarden zijn dat u dit binnen 3 jaar na de aankoopdatum doet en dat het originele merklabel en het label met het serienummer, er nog in zitten.

U stuurt ons een mailtje met uw naam, bankrekeningnummer en het serienummer van het overhemd. Dit nummer staat op het label in de staander van de kraag. Daarna stuurt u het overhemd naar het adres dat bij de contactgegevens staat. Zodra het shirt binnen is, zullen wij het bedrag binnen een week naar u overmaken.

 

Een goed doel.

Als het overhemd niet wordt ingeleverd binnen 3 jaar na de aankoopdatum vervalt het recht op statiegeld en gaat de 15,– die u anders retour zou krijgen des gewenst naar een project voor werkende kinderen in Bangalore van Terre des Hommes.

Unknown-1                                               Screen Shot 2015-01-16 at 11.15.14

 

It's only fair to share...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Email this to someone