Reacties

 

trademarkBeste Arien,

Gistermiddag heb ik mijn shirt ontvangen. Het zit perfect!
Complimenten voor de wijze waarop jullie communiceren en de manier waarop het wordt verpakt! Ik stuur overigens gelijk de kaart terug waarbij ik toestemming geeft om het ‘statiegeld’ gelijk te doneren aan Terre des Hommes. Mooi initiatief!

Tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, Marco

trademark Dank je wel, Arien!
Gisteren bij een bijeenkomst herkende een van de deelnemers mijn (jouw!) shirt :-). Hij vertelde dat hij je stukje in het FD had gelezen en toen een stukje stof had opgevraagd en daarna besteld. Hij vond alles kloppen. Concept, site, verpakking, toon. Gaaf he! :-))

Grote groet!!!  Erik

trademark Beste Arien,

Gistermiddag heb ik mijn shirt ontvangen. Het zit perfect!

Complimenten voor de wijze waarop jullie communiceren en de manier waarop het wordt verpakt! Ik stuur overigens gelijk de kaart terug waarbij ik toestemming geeft om het ‘statiegeld’ gelijk te doneren aan Terre des Hommes. Mooi initiatief!

Tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, Marco

trademark  Ooit jaren geleden in Milaan een wit shirt gekocht. Bleek destijds bij toeval het perfecte te zijn. Nu versleten, al 2 jaar vergeeld in de kast als een icoon. Nergens iets vergelijkbaars. Tot…cees n co. Mijn vergeelde perfect shirt heeft een broertje!

Vriendelijke groet, Michael

P.S de blauwe bestel ik zo!

trademark    Ik wou ff zeggen dat jullie voor mij ook de perfecte shirt-maat hebben!!  En een extra bedankje voor Huib die ervoor gezorgd heeft dat m’n overhemd, na het passen, weer precies zo netjes opgevouwen in de doos zit.

Groetjes, Jermain

trademark    Het knispert, het is wit, het is zacht, het heeft beweging, want slim fit is aan mij niet meer besteed. Wat een jolijt en fijnheid. Met andere woorden het zou zo maar kunnen dat ik het perfecte witte shirt in mijn bezit heb 😉

Hartelijke groeten, Maurice van Rooijen

trademark   Hoi Arien, Vandaag voor het eerst mijn shirt aan gehad. Ik weet nu al dat ik niks anders meer wil. Het zit heerlijk en de slimfit heeft een mooi model. Mijn vrouw vraagt of je ook een little black dress wil ontwerpen! Hartelijk dank ook voor de moeite van het uitzoeken van de juiste maat.

Tjeerd Fontein

trademark    I hope you’re having a wonderful weekend. As per your kind request to send you back a photo of me wearing the shirt, please see the attached files. Thanks again; I really like a lot this shirt. 🙂 Kindest regards, Florin

trademark    De shopper ervaring werd uniek toen ik mijn overhemd kreeg thuisbezorgd. Bij het overhemd zat een persoonlijke kaart, waarop stond dat het overhemd alvast was gestreken zodat hij meteen gedragen kon worden. Ook wenste Arien mij veel draagplezier toe. Enorm sympathiek! Zo’n persoonlijke benadering zijn we helemaal niet gewend van webwinkels. http://www.channelup.nl

Veel succes verder, Roel Tiemessen

trademark    Beste Arien, Net het perfect white shirt ontvangen, nu voor de ultimate blue shirt!

Groet, Floris Deerenberg

trademark    Het shirt heb ik aangetrokken en nooit meer uitgedaan. Nou ja af en toe in de wasmachine. Ik kijk uit naar de blauwe versie.

Groet, Frank Keizer

trademark    Kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Fijne combinatie! Daar wordt ik blij van.

Vriendelijke groet, Stefan Adrian.

trademark    Ik ben heel blij met het shirt dat ik van Sinterklaas heb gekregen. Ben benieuwd en vol vertrouwen kijk ik uit naar het blauwe shirt.

Mieke Bouwens

trademark    Beste Arien, Een mooi initiatief en ik ben toch benieuwd naar het blauwe shirt. Het witte draagt fabtastisch.

Heel veel succes, en vriendelijke groet, Freek Polter

trademark    De witte – cees n co – shirts zijn mijn favorieten. De blauwe worden vast net zo fijn.

Veel succes, Maarten de Boer

trademark    Beste Arien, Het Perfect White Shirt is nu al m’n favoriete optreed shirt.

Vriendelijke groeten, Remus Aussen

trademark    Arien, Het staat hem prachtig. Wanneer ga je mooie damesoverhemden maken?

Kan nie wachten. M.van Vaassen

trademark    Beste Arien, Vandaag een “Perfect White Shirt” van mijn grote liefde gekregen. Wat een super gaaf shirt. Zit als gegoten en en de stof lijkt op de stof van de shirts waar mijn vader altijd in liep. Wordt zeker mijn lievelings shirt. Ik weet nu waar ik ze moet halen.

Veel succes en groeten, Wouter de Waard

trademark    Bijna zonde om het uit te pakken! Blij dat ik het wel gedaan heb. Ga de doos wel bewaren. Het shirt ziet er heel mooi uit, en zit heerlijk. Wat een lekkere stof. Zelfs strijken is een dankbaar klusje, een echte klassieker.

Ben er erg blij mee!!  Willem van Staveren

trademark    Vandaag het “perfect white shirt” via de post ontvangen. Dit shirt heb ik als verjaardagskado van mij vriendin gekregen. Geloof me, als je dit shirt weggeeft aan een jarige, dan hou je veel van die persoon…..;-)! Alles klopt eraan. Ik heb een kast vol mooie, trendy, dure shirts, maar deze is in één woord GEWELDIG!  Het kraakt zelfs nog……   Diverse vrienden al een mail gestuurd met de link van jullie website!

Met vriendelijke groet, Leo de Lange (nummer 832….)

trademark    Ja Arien, Ik ben blij met die shirts van jou en wacht vol verwachting op de blauwe editie. Mooi product! Mijn Nieuwjaarscitaat uit de wereldliteratuur luidt voor dit jaar: “If you have built castles in the air, your work need not be lost; that is where they should be. Now put the foundations under them.” ― Henry David ThoreauWalden

Hartelijke groet,  Peter J van Dijk.

trademark    Net je “perfect white shirt” ontvangen. Ik koop regelmatig shirts, ook in een prijsklasse die hoger ligt dan dit shirt, maar ik wilde je hiermee toch even complimenteren. Je hebt niets teveel gezegd en ik kan hier een hele serie redenen gaan noemen, waarom ik dat dan wel vind, maar je hebt het zelf al perfect samengevat. Een perfect white shirt! Een prettige jaarwisseling.

Met vriendelijke groeten, Kees Groen

PS  Je houdt me toch wel op de hoogte van de data wanneer de perfect black, blue, pink, green en orange shirts op de markt komen hè? 🙂

trademark    Het shirt kwam prachtig op tijd aan. Het is werkelijk perfect! Zit als gegoten en zo comfortabel. Dank en wij zeggen het voort!

Een heel goed Nieuwjaar! Hanneke Los

trademark    Ontzettend mooi om te lezen dat je initiatief van cees n co zo goed heeft uitgepakt. Ik draag je overhemd met veel plezier en comfort. Een prachtig vormgegeven hemd. Met de complimenten voor jullie Indiase partner. Na het lezen van je mail direct de blauwe uitvoering besteld. Dat het maar snel eind maart mag worden. Hele fijne feestdagen en op een mooi nieuw jaar, veel geluk!

Hartelijke groet, Menno Heukels

trademark    Beste Arien, Gister heb ik van Sint het overhemd dat ik op mijn verlanglijstje had staan nr 0585 ontvangen. Ik ben er zeer blij mee: voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Mooie stof Poplin, goede pasvorm en snit/ontwerp.  Succes met dit fantastische initiatief.

Met hartelijke groet, Mieke Bouwens Oostvogel