derde update

stikken en slikken de Verleiders

De verleiders

De voorstelling “ Door de Bank genomen” , die de Verleiders in 2015 uitbrachten, heeft cees-n-co gesponsord door alle acteurs in een Perfect White Shirt te steken. Voor de volgende voorstelling “ Stikken én Slikken” , die vanaf september 2016 te zien is, gaan we dit ook doen.

Door deze sponsoring kunnen we een aantal kaarten verloten voor de voorstelling “Door de bank genomen” die nog een keer van 5 juli tot en met 23 juli te zien is in Carré. Iedereen die een overhemd aanschaft en hiervoor in aanmerking wil komen vult bij de code de voornaam in van één van de acteurs.  Begin juli zullen we de winnaars bekend maken.

Iedereen die in juli een shirt besteld ontvangt een afdruk van de onderstaande  foto van de Verleiders. Deze foto is vorig jaar door Ben van Duin, in opdracht van cees-n-co, gemaakt.

de-verleiders

XBank

Sinds dit voorjaar is ons overhemd ook off-line te koop bij de XBank. De XBank is gekoppeld aan de international hotelketen W Hotels. In Nederland/Amsterdam zijn wij samen met nog 180 andere ontwerpers onderdeel geworden van hun collectie. Daar zijn we erg trots op. De X-bank is gevestigd in het prachtige oude gebouw van de voormalige Kasbank in hartje Amsterdam.

Made to measure

Omdat niet iedereen hetzelfde gebouwd is kan het natuurlijk gebeuren dat het shirt je niet perfect past, maar dat je het toch dolgraag zou willen hebben. Dit kan binnenkort. Op de site komt een pagina met de mogelijkheid een “made to measure” shirt te bestellen. Ik zal persoonlijk de noodzakelijke maten met je doornemen voordat het shirt besteld wordt.

De prijs valt natuurlijk in een andere categorie dan een gewone bestelling maar dan heb je ook een unieke cees-n-co, special op jou maat gemaakt. Een zogezegde “One of a kind”.

made-to-measure

De Productie

De productie van het shirt is sinds september vorig definitief naar Europa gehaald. We hebben een “premium shirtmaker” gevonden in Porto. Ook de specifieke stof van de cees-n-co shirts wordt nu speciaal voor ons in Portugal geproduceerd. Zo hebben we veel beter in kaart waar de katoen vandaan komt en zijn we gegarandeerd van juiste certificaten.

Bovendien levert het transport binnen Europa een lagere milieubelasting op.

made-to-measure

cees n co wenst je een mooie zomer!

Hartelijke groet

Arien de Vries